Gå tilbake til bloggen

Big Week: 30% rabatt på store veggbilder

Det har lenge vært vanlig med bilder på veggen, men de siste årene har de gradvis blitt større. Folk har sett seg lei på små og lite iøynefallende bilder, og ønsker seg heller noen skikkelige blikkfang. Det er fullt forståelig, for jo større bildet er, desto mer har det å si for rommet sin helhet. Med store veggbilder kan man skape nøyaktig den stemningen man selv ønsker. Ved hjelp av blant annet fargekoordinering, kan det gjøre at rommet ser mer gjennomført ut.

Er du en av dem som lenge har vurdert å skaffe deg et stort veggbilde, men aldri kommet så langt? Kanskje har det vært for dyrt, eller vanskelig å vite hvilket bilde du bør velge? Vel, gode nyheter: Vi kan nemlig hjelpe deg med begge deler! Vi har flere innlegg som kan hjelpe deg å velge her på inspirasjonssiden vår. Sjekk for eksempel ut disse:

Og kanskje det viktigste av alt: Vi har satt ned prisen! Tilbudet varer ut uke 34 (Big Weeks?), og gjelder for de tre største størrelsene våre. Så hva venter du på? Sjekk ut nettbutikken vår!

Hilsen oss i C-You Home