Gå tilbake til bloggen

Den personlige julegaven

Er du blant dem som synes jula kommer altfor fort? Hverdagsstresset overskygger hvilken tid på året det er, og du tenker at du har masse tid til å ordne til jul – senere. Putselig er det bittelille julaften, og du har godt over halvparten av julegavene igjen! Du ender derfor opp med å fylle de siste dagene før jul med stress og det ene juleærendet etter det andre. Høres dette kjent ut?

Ønsker du egentlig å kunne ta førjulstiden litt mer med ro, slappe av med kakao og adventskalender på TV’en og vite at du har alt under kontroll? Vi har et forslag som kan gjøre jakten på den perfekte gaven litt enklere, og spesielt for den som «har alt». 

For den som har alt er ikke nødvendigvis en butikkjøpt gave det de blir mest glade for – de kjøper det de trenger selv. Derfor er det ekstra vanskelig å vite hva man skal gi til disse menneskene, som gjerne er foreldre og besteforeldre. Men hva er det foreldre og besteforeldre setter ekstra stor pris på? Jo, bilder av familie (spesielt barn og barnebarn 😉). Hva med å forevige et par minner ved hjelp av veggbilder? Vi tilbyr personlige veggbilder i flere ulike størrelser og materialer, det er bare å velge og vrake. I tillegg selger vi personlige husskilt, og fototapeter. Dersom du ikke klarer å bestemme deg med en gang, kan du kjøpe et gavekort fra oss. På den måten kan menneskene du vil glede velge nøyaktig hva de ønsker.

Så hva venter du på? Vær tidlig ute i år, så førjulstiden kan bli hakket roligere. 😉

Hilsen oss i C-You Home