Gå tilbake til bloggen

3 julegaver du fortsatt rekker å skaffe innen julaften!

Sent ute med julegavene? Pust rolig – her kommer fem gode tips til julegaver du kan gi til dem du er glad i. Hos oss kan du bestille helt frem til 10. desember for garantert leveranse før jul!

Til besteforeldrene 
Hva gir du til dem som har alt? Gode minner! Besteforeldre har som regel levd et langt liv, og lider liten mangel på det materialistiske, men gode minner med barn og barnebarn settes alltid stor pris på. Gi gavekort på en middag eller en tur – det trenger ikke være stort. Et tips er å finne frem tidligere opplevelser og minner og forevige dem i bildeformat, så kan besteforeldrene alltid ha noe fint å se på hjemme. 

Til tenåringen som skal forlate redet
Tenåringer i etableringsfasen trenger ofte det meste av praktiske duppeditter, men det kan ofte være kjedelig å gi ostehøvel eller mopp. Pynt og interiør er gøy å gi og kommer ekstra godt med for unge med nytt hjem og tomme vegger! Kjøp et kult bilde eller en fin vase og bli en suksess på julekvelden. 

Til foreldrene
Gave til foreldre kan være en hard nøtt å knekke og det er sjeldent lett å få gode ønsker ut av mor og far. Men med et gavekort er problemet løst! Da gir du vekk muligheten til å velge og vrake, samtidig som du unngår en kjedelig pengegave. Hvis ikke er det alltid en god idé å gi et bilde av seg selv eller søsken – lite varmer et foreldrehjerte mer!

Husk at vi har gratis frakt ved kjøp over 1000,-! 

God jul!