VÅRFEST MED -25% PÅ VEI- OG PARKERINGSSKILT

Gjør trafikantene oppmerksomme! Nå også -10% på alle veggbilder! Gjør deg klar for våren! Norskprodusert – Gratis frakt over 1000 kr!

Forny hjemmet på 1-2-3!

Forny hjemmet på 1-2-3!

Innesesongen er i full gang! Med strenge koronatiltak og mørke kvelder blir det fort til at man tilbringer storparten av døgnet innenfor hjemmets fire vegger – en ypperlig anledning til å friske opp litt i hjemmet!

Oppussing trenger slettes ikke være dyrt, og ofte er mye gjort med bare litt enkel styling. Her kommer tre tips til hvordan du lett kan fornye hjemmet!

Tilbehør

Tilbehøret gjør mye med et rom – bare spør en eiendomsmegler! For deg som er på budsjett, er det et godt tips å omrokkere på det du allerede har. Hent inn en vase fra gangen, eller et teppe fra soverommet og gi gamle ting nytt liv.

En annen super måte å friske opp stua på er å innrede med planter! Grønne planter er ofte både rimelig og lette å ta vare på – i tillegg er det supertrendy.

Mal veggen

Å male stueveggen krever kanskje en tur over dørstokkmila for de fleste, men så fort man er i gang kan det være nærmest terapeutisk å stå med malekosten. Sett på en podkast og   lag deg noe leskende å drikke, så blir malingen en lek. 

Kalde blåfarger, duse grønnfarger og jordtoner er supertrendy i år. Og husk at om du blir misfornøyd er det bare å male tilbake – et godt tips er å begynne med én vegg, og å alltid vente til møblene er inne igjen før du gir din endelige dom. God maling!

Bilder

Det virker kanskje opplagt, men å henge opp et nytt bilde på veggen er kanskje det beste tipset vi har for å fornye et rom på 1-2-3. 

Her kan du også selvfølgelig omrokkere på bilder du allerede har – prøv deg frem med nye kombinasjoner! Gøy er det også med nye impulser, med et nytt bilde får du i tillegg mulighet til å skreddersy bildet til det rommet det skal henge i (kanskje er det nymalt og krever noe nytt). Er det plutselig noen gamle bilder som ikke passer inn lenger, kan du selge dem brukt eller gi det til venner og kjente, ikke la dem støve ned!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Kontakt

+47 33 38 88 88
kundeservice@c-youhome.no
Org: 919 721 944

Følg oss

Ønsker du å motta vårt nyhetsbrev?