Gå tilbake til bloggen

Gjør det enklere for gjestene dine – velg store husnummer!

Store husnummer er i vinden for tiden, og det er ikke uten grunn. Ikke bare gjør det jobben enklere for gjestene dine, det ser også stilig og moderne ut.

Er du i tvil om hvor nødvendig det egentlig er? Kanskje vi klarer å overbevise deg!

 

Et unødvendig irritasjonsmoment

Dere er invitert i innflytningsmiddag hos et vennepar, og alt ligger til rette for en hyggelig kveld. Dere ser frem til god mat og voksenprat, og barna skal få noen etterlengtede lekekamerater. Hva kan egentlig gå galt? Før dere rekker å lure på det har en av ungene klart å søle en hel kartong med sjokolademelk over hele seg, og må en hastetur i dusjen. Plutselig er dere tjue minutter forsinket, og dere vet at middagen kommer til å bli kald. Dere hiver dere inn i bilen, og haster av gårde i en tvilsom fart. Når dere omsider har funnet riktig nabolag, begynner husjakten. Det var jo nummer 45? Eller var det 54? Alle husene er like, og ingen nummer er synlige!

 

Løsningen er enkel

Kjenner du deg igjen? Enda viktigere: Irriterer du deg såpass over dette fenomenet, at du ønsker å gjøre det du kan for å unngå at dere blir den familien det er umulig å finne frem til? 

Løsningen er store husnummer! 

Ditt personlige preg 

Det finnes flere ulike måter å gjøre husnummeret mer unikt. Du kan for eksempel ramme inn tallene med noen kule lys i en valgfri farge, eller skrive tallet med bokstaver. For eksempel «Sytten» i stedet for «17». Det er mange muligheter, og det handler om å finne noe som passer akkurat ditt hus. 

Vi i C-You Home tilbyr et lite utvalg av store husnummer i vår nettbutikk. Ta en titt her!