VÅRFEST MED -25% PÅ VEI- OG PARKERINGSSKILT

Gjør trafikantene oppmerksomme! Nå også -10% på alle veggbilder! Gjør deg klar for våren! Norskprodusert – Gratis frakt over 1000 kr!

Hvordan velge riktig bilde i stuen?

I stuen samles dine gjester, fester holdes, og er stedet for hjemmekos. Bildet i stuen bør være slikt at det tiltrekker seg oppmerksomhet og får folk til å smile eller til og med bli overrasket.

Når du velger et bilde til stuen, må du være nøye og oppmerksom. Du er sikkert enig i at et bilde som ser bra ut på kjøkkenet ditt, kanskje ikke passer like bra inn i stuen. I denne artikkelen gir vi noen tips om hvilken størrelse og stil du bør velge.

Hvis du ofte er hjemme, og vil ha en rolig og harmonisk stemning. Kan et bilde med ulike landskap – fjell, elv eller eng passe for deg.

Hvis romantikk er din hovedfølelse, velg da et bilde med havutsikt eller en solnedgang.

Balanse Veggbilde, Veggbilder, C-You Home

Hvis du er festens midtpunkt, og hjemmet ditt er fullt av ekstravagante eller originale interiørdetaljer, bør stuen din ha et bilde med bylandskap, eller figurer med sterke farger.

Men ikke alt avhenger av din personlighet. Hvis stuen din er fylt med skandinaviske møbler, er det viktig å velge rolige eller dempede farger.

Dandelion Seed Veggbilde, Veggbilder, C-You Home

Hvis stuen din er moderne, bør du vurdere et bilde som består av flere deler, en slik detalj vil se moderne og tidsriktig ut.

Når du velger størrelsen på bildet, er det viktig å bestemme hvor det skal henge. Bilder i stuen henger ofte over sofaen, og for denne måten å henge på, er det en veldig enkel regel: bildets bredde skal ikke overstige bredden på møbelet eller møbelgruppen det henger over. Hvordan velge riktig høyde? Svaret er enkelt – midtpunktet på bildet bør være i øyehøyde. Hvis du ønsker å fremheve en følelse av frihet, heng flere bilder i ulik høyde. En av de mer interessante måtene å henge på er to mindre bilder over ett stort.

Utforsk våre nyeste produkter og la deg inspirere til å forvandle hjemmet ditt! Vi har et spennende utvalg av nye bilder som passer perfekt til enhver stil og smak.

Hilsen oss i C-You Home

 

Interiørbilder, storeveggbilder, Veggbilder

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Kontakt

+47 33 38 88 88
kundeservice@c-youhome.no
Org: 919 721 944

Følg oss

Ønsker du å motta vårt nyhetsbrev?