Norskprodusert – Gratis frakt over 1000 kr!

Interiørbilder

Hos oss i c-youhome finner du et stort utvalg interiørbilder – vi forsøker til en hver tid å tilby noe til et hvert hjem. Smaken er som baken og for oss er det viktig å nå ut til de alle ulike smakene som er der ute.

Hvilket bilde man velger er en ting, men hvilket materiale man bruker har også mye å si. Vi tilbyr lerretsbilder, bilder på børstet og hvit aluminium, og bilder på plexiglass. Under hvert interiørbilde på nettsiden vår finner du beskrivelse av de ulike materialene og du vil der finne hvilket uttrykk som passer til ditt hjem.

Samtidig tilbyr vi bilder i ulike formater, vi har standard størrelser helt opp til 1000×1500, men kan også lage bilder på spesialmål på forespørsel – vi har allerede levert bilder opp til 2000×3000 så hos oss er mulighetene mange.

Interiør-Gull&GrønnMarmor-mock-rund

Runde bilder blir stadig mer populært og dette er så klart noe vi tilbyr. Ser du et bilde du liker, men som ikke finnes som en rund variant, send oss en forespørsel så ordne vi dette for deg.

Tomme vegger kan fort bli veldig kjedelig, ved å henge opp interiørbilder gir du raskt nytt liv til rommet og setter et særpreg på hjemmet ditt. Et bilde kan være med på å sette litt farger i et ellers ensfarget og kjedelig rom eller det kan være selve blikkfanget i hele rommet – mulighetene er mange.

Kanskje et bilde av vakker natur i kombinasjon med noen potteplanter kan gi deg en større følelse av frihet i en ellers urban hverdag? Eller kanskje rommet ditt er lyst og trenger noen mørke bilder som står i kontrast med alt det lyse? Eller kanskje du er ute etter noe helt annet og velger et abstrakt bilde som får gjester til å tenke? Ett enkelt bilde kan forme hele rommet – hvilket uttrykk du ønsker å oppnå er opp til deg.

Hilsen oss i C-You Home.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Kontakt

+47 33 38 88 88
kundeservice@c-youhome.no
Org: 919 721 944

Følg oss

Ønsker du å motta vårt nyhetsbrev?