Norskprodusert – Gratis frakt over 1000 kr!

Introduksjon blogg

C-You Home kommer nå som blogg!

Da vi har så mange spennende produkter ønsker vi å få introdusert alt på vår nye blogg. Det vil komme innlegg om våre produkter som med hensikt skal inspirere dere til å finne det som passer til deres hjem.

Det er ikke alle som er klar over hva vi faktisk tilbyr, så utfyllende informasjon fra hver kategori vil komme fortløpende.

Vi levere norskproduserte kvalitetsprodukter

Alle våre produkter produseres på bestilling og produseres på vår fabrikk på Sem i Tønsberg. Vi er stolte av å kunne levere norskproduserte kvalitetsprodukter! Siden vi produserer alle våre produkter selv er dette med på å sikre at du som kunde får nettopp det du ber om, og vi får anledning til å kvalitetssikre alt vi lager før det forlater vårt lokale.

Samtidig gir det oss muligheten til å være fleksible i forhold til hva vi tilbyr – ønsker du som kunde noe helt spesielt er det høy sannsynlighet for at vi kan lage det selv om det er utenfor sortimentet på nettsiden vår. Vi er opptatt av å alltid strekke oss det lille ekstra for våre kunder! Ønsker du for eksempel et større format på bildet du vil bestille, eller et helt eget design på ditt veggdekor til barnerommet, eller kanskje et husnummer utformet på en helt spesiell måte – ta kontakt, vi ordner det meste!

Hos oss er det lett å være kreativ.
Hilsen oss i C-You Home

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Kontakt

+47 33 38 88 88
kundeservice@c-youhome.no
Org: 919 721 944

Følg oss

Ønsker du å motta vårt nyhetsbrev?