Gå tilbake til bloggen

Last opp dine egne bilder! Ditt foto på vegg.

Hva er vel ikke mer hyggelig enn å komme hjem til et hjem pyntet med personlige minner og opplevelser på veggene? Hos oss i C-You Home kan du enkelt laste opp dine egne bilder, enten det er hele storfamilien eller utsikten fra ferien i Hellas – uansett hva du ønsker er vi her for å hjelpe deg med å bevare minnene dine.

Dekorerer du veggene dine med personlige bilder er dette med på å fortelle din historie, hvor du har vært, hva som er viktig for deg og dine verdier. Det forteller mye om oss som personer hvilke minner vi ønsker å ta med oss videre i livet – også da spesielt de vi ønsker å bevare i form av en daglig påminnelse på veggene hjemme.

Enkelt last opp dine favorittbilder med “ditt foto på vegg”

I nettbutikken vår kan du enkelt laste opp dine egne bilder på det materialet du ønsker. Materialet du velger kommer an på hvilket uttrykk du ønsker å oppnå. Vi tilbyr bilder på lerret, som kanskje er det flest velger når de laster opp egne bilder, men vi har også plexiglass, børstet og hvit aluminium.

Har du mange blanke flater kan du velge plexiglass for å bevare det blanke uttrykket, eller kanskje du har mange matte vegger og ønsker noe som skaper mer kontraster – da kan også plexiglass være en fin løsning.

Er du glad i det matte velger du hvit aluminium, eller om du ønsker noe midt i mellom går du for børstet aluminium – uansett hva du velger er vi sikre på at du finner noe som passer akkurat deg og ditt hjem.

Finner du ikke størrelsen du ønsker i nettbutikken er det bare å ta kontakt med vårt kundesenter og vi hjelper deg, vi er her for å møte dine behov og skreddersyr gjerne for å gi deg og ditt hjem noe helt unikt!

Hos oss er det lett å være kreativ.
Hilsen oss i C-You Home.