Norskprodusert – Gratis frakt over 1000 kr!

Reis hvor du vil, uten å forlate hjemmet

«Umulig», tenker du kanskje. Vel, det er teknisk sett det, men ikke om du bruker fantasien! Fantasien har ingen grenser, og med fototapet gjør du det enklere å leve seg inn i din ideelle drømmeverden. Hos C-You Home finner du en rekke designtapeter i ulike motiver, og du kan også laste opp dine egne bilder! Enten du har tatt det selv, eller funnet det på en side som tilbyr såkalte «stock-images», hvor du kan kjøpe retten til å bruke et bilde. Det betyr i praksis at du kan tapetsere veggen med hva enn du måtte ønske.

Som sagt har C-You Home et eget utvalg, og i dette innlegget så tenkte jeg å vise deg litt av hva vi har å tilby, og hvem det eventuelt kan passe for.

Morsomme dyr, Barnerom, C-You Home

Denne tapeten i romantiske rosatoner tar deg med rett inn i eventyrland. Den søte enhjørningfamilien passer for alle barn som fortsatt elsker eventyrbøker, eller for lekne voksne som liker å drømme seg bort.

Delfiner, Barnerom, C-You Home

Er du glad i å besøke eksklusive akvarier hvor du kommer tett på undervannslivet? Kanskje du til og med liker å dykke, slik at du faktisk får ta del i moroa? Uansett om du gjør det, eller bare har et ønske om det – denne tapeten med tre nysgjerrige delfiner kan være midt i blinken for deg.

Vinterfjell, Natur, C-You Home

Drømmer du om en storslått reise hvor du må kjempe deg gjennom all slags vær, før du omsider vinner prinsessa og halve kongeriket? Eller kanskje du har nok med reiseveien til og fra jobben, og heller foretrekker å titte ut på vinterlandskapet gjennom en solid glassrute, mens du sitter godt planta i godstolen med en kopp varm kakao? Så lenge du liker fjell dekket i snø, er dette motivet for deg.

The library, Arkitektur, C-You Home

Denne spennende døra vil få både deg og gjestene til å lure på hvilke hemmeligheter som skjuler seg bak. Dere må riktig nok regne med å bli skuffa, for det er dessverre ikke en ekte dør, og bak er kun veggen den ble tapetsert på – men det er lov å drømme!

Blomstervegg, Natur, C-You Home

The View passer for deg som er lei av å stirre ut på sørgelige industriområder og nedhogget skog. Med denne tapeten får du en helt ny utsikt som garantert vil løfte humøret. Enten du forestiller deg at du er på en skikkelig ferie og har kapret suiten med den beste utsikten, eller at huset har blitt løftet av en haug ballonger og fraktet til Paradise Falls – med denne tapeten får du variasjonen du ønsker.

Så, hva venter du på? Ta en titt på våre fototapeter og finn ut hvilken som er din favoritt!

Hilsen oss i C-You Home

barnerom, delfiner, enhjørninger, eventyr, fjell, fototapet, interiørtapet, oppussing

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Kontakt

+47 33 38 88 88
kundeservice@c-youhome.no
Org: 919 721 944

Følg oss

Ønsker du å motta vårt nyhetsbrev?