Norskprodusert – Gratis frakt over 1000,- 
Kundeklubb: 100 kr = 1000 poeng. Les mer      Vareprøve? Klikk her

Returordningen – Lever ditt gamle bilde, få rabatt på nytt

Ikke helt fornøyd med bildet du akkurat har klikket hjem? Eller kanskje du opprinnelig var så fornøyd med et bilde fra oss at du har hatt det over sofaen i både en og to år, og omsider begynner å gå litt lei?

Vår returordning gir deg muligheten til å skifte ut bilder på en rask, enkel, og ikke minst miljøvennlig måte!

Dersom det ikke har gått mer enn to uker siden du kjøpte bildet, kan du benytte deg av angreretten og få pengene tilbake. Hvis du derimot har hatt bildet en stund, finnes det en løsning for det også. Du kan fremdeles levere tilbake bildet, og får dermed 40% rabatt på ditt neste kjøp. Det kreves riktig nok at bildet er i like god stand som da du først fikk det.

Vi i C-You Home tar miljø på alvor, og ønsker å være en bærekraftig bedrift. Vi vil samtidig at kundene våre skal ha fleksibilitet og muligheten til å bli 100% fornøyde med kjøpet, og da er denne ordningen midt i blinken. Ved å returnere bildene du ikke lenger trenger, kan noen andre få glede av dem i stedet. Alle vet jo at gjenbruk er supert for miljøet!

Ønsker du å returnere? Send oss en mail med sporingsnummer og bilde av pakken, markert “BYTT BILDE” til vår kundeservice (kundeservice@c-youhome.no). Legg ved ditt navn og e-post for å motta rabatt i retur. Pakken sendes til Andebuveien 78, 3170 Sem.

Interiørbilder, miljøvern, resirkulere, returordning, Veggbilder

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Kontakt

Andebuveien 78
3170 Sem
+47 33 38 88 88
kundeservice@c-youhome.no
Org: 919 721 944

Følg oss

Ønsker du å motta vårt nyhetsbrev?

    0
    Din handlekurv
      Calculate Shipping