Norskprodusert – Gratis frakt over 1000,- 
Kundeklubb: 100 kr = 1000 poeng. Les mer      Vareprøve? Klikk her

Slik monterer du veggbilder

Planlegger du å kjøpe et veggbilde, men er usikker på de praktiske elementene? Det kan være utfordrende å vite nøyaktig hvor stort bildet skal være, hvor det skal henge, og ikke minst hvordan man henger det opp. Målet med dette innlegget er å gjøre prosessen litt enklere for deg, slik at du kan fokusere mer på det aller viktigste: Selve bildet! Du kan få hjelp til å finne det her. 

Å finne riktig størrelse og format

Hvilke mål skal bildet ha? Det kommer blant annet an på hvor bildet skal henge, og mengden plass du har på veggen – for ikke å snakke om hvor mye oppmerksomhet du vil at bildet skal få. Her får du en enkel oversikt.

Størrelse: Den beste måten å finne ut av dette på, er å finne frem målebåndet og ta noen mål av veggen din. Det er kanskje ikke den morsomste jobben, men det er den beste måten å forsikre seg om at du blir fornøyd. Våre rektangulære bilder kommer i seks forskjellige størrelser, og de runde i fem. 

Format: Skal bildet være liggende eller stående? Landskap eller portrett? Dersom bildet skal henge over sofaen er det vanlig med et liggende bilde, men dersom bildet skal plasseres over skjenken kan det godt stå. Det er enkelt å se om et bilde er stående eller liggende før du bestiller, da det kommer godt frem på eksempelbildene våre.  

Å henge opp bildet

Våre bilder kan henges på alle typer vegger. Alle bildene har integrert oppheng på baksiden, som gjør prosessen enkel. Glass- eller metalltrykk kommer med Artiteq Backframe, mens lerretsbildene kommer med et litt mer tradisjonelt oppheng. 

Artiteq Backframe er et oppheng som gjør det enkelt å henge bildet i vårt Artiteq Click Rail-system. Det er en skinne som monteres i taket ditt, så kunsten enkelt kan henges ved hjelp av vaiere med selvgripende kroker. Høyden kan enkelt justeres ved bruk av krokene, og har en bærekapasitet på opptil 20 kg. Systemet er et godt alternativ når du vil unngå merker i veggen. Mer informasjon om vårt opphengssystem finner du her.

Det er fullt mulig å bruke skruer til å henge opp bildene, dersom du synes det er enklere. Da kan du følge disse stegene: 

1: Finn plassering

2: Merk forsiktig av på veggen hvor toppen av bildet skal gå.

3: Mål avstand fra toppen av bildet og ned til ramme. 

4: Bruk avstanden til å finne ut hvor du skal skru i veggen. 

5: Vi anbefaler 2 skruer på bilder som er bredere enn 120cm.

Lykke til med monteringen! 

guide, Interiørbilder, montere, Veggbilder

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Kontakt

+47 33 38 88 88
kundeservice@c-youhome.no
Org: 919 721 944

Følg oss

Ønsker du å motta vårt nyhetsbrev?