NORSKPRODUSERT Gratis frakt over 1500,-Vareprøve? Klikk her

Norskprodusert – Gratis frakt over 1500 kr!

Slik produserer vi veggbilder av høyeste kvalitet

Mange liker å vite hvor produktene deres kommer fra – noe som er forståelig i våre dager. Man vil gjerne forsikre seg om at produksjonen er etisk riktig, slik at man kan nyte produktet med god samvittighet. I tillegg kan det være spennende å vite nøyaktig hvordan produksjonen foregår, dersom man er interessert i sånt. 

Her får du vite hvordan våre bilder blir produsert.

Produksjonen

Først og fremst, alle bilder produseres i våre lokaler på Sem i Tønsberg kommune. Selve magien foregår ved hjelp av en flatbed UV printer. Med andre ord, det var visst ikke så magisk likevel – selv om det er lett å la seg lure! En flatbed UV printer fungerer ganske likt som en vanlig kontorprinter, med et par ulikheter. I stedet for vanlig blekk, blir vanligvis UV-blekk benyttet. Dette blekket tørkes umiddelbart ved hjelp av ultrafiolett lys, som følger bildet mens det blir produsert. Printeren funker på en rekke ulike materialer, og leverer et nøyaktig og lekkert resultat. 

Veien videre

Etter at bildet er printet, pakkes det i vår helt egen emballasje som er spesialtilpasset bildet. Emballasjen sørger for at bildet fraktes trygt hjem til deg. Etter at bildet er sendt fra oss, er det bare å glede seg. 

Dersom du finner ut at bildet ikke svarer til forventningene, har vi dyktige folk på kundeservice som er klare til å hjelpe deg. Målet er alltid at kunden blir fornøyd 😊 

flatbeduvprinter, Interiørbilder, produksjon, Veggbilder

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Kontakt

+47 33 38 88 88
kundeservice@c-youhome.no
Org: 919 721 944

Følg oss

Ønsker du å motta vårt nyhetsbrev?