VÅRFEST MED -25% PÅ VEI- OG PARKERINGSSKILT

Gjør trafikantene oppmerksomme! Nå også -10% på alle veggbilder! Gjør deg klar for våren! Norskprodusert – Gratis frakt over 1000 kr!

Slik velger du riktig veggbilde for deg

Veggbilder er personlig, og folk er forskjellige. Noen er motivelskere, og velger bilder kun basert på det. Andre er rene interiøreksperter, og er opptatt av at bildet matcher de gule pynteputene i sofaen. Begge deler er helt innafor, vi har nemlig noe for alle. 

Her får du en enkel guide som kan gjøre det enklere å finne ut hvilken type du er!

Hva tenker du aller mest på mens du leter etter det neste store blikkfanget til stueveggen? Noen tenker at de skal finne et motiv som virkelig snakker til dem, som gjør at de kan stanse letingen umiddelbart. Andre fokuserer mer på at hovedfargene i bildet skal passe med fargen på veggen og vitrineskapet. 

Dersom du kjenner deg igjen i det første, har vi noen spørsmål du kan stille deg selv:

  1. Hvis du skulle beskrevet deg selv med tre ord, hva ville det vært?
  2. Hva ønsker du å formidle til de som kommer på besøk?
  3. Hva er viktig for deg?

Ved å stille og svare på disse spørsmålene, kan det bli enklere å finne det perfekte bildet. For eksempel, kanskje du vil beskrive deg selv som sterk og motstandsdyktig? Hadde det ikke vært fint å gi andre den samme følelsen? Da kan et bilde av en majestetisk løve være et godt valg. 

Finn ditt favorittbilde her.

Kom i gang med innredningen

Dersom du først skal være bevisst på interiør og design, er det greit å starte med farger. Det er noe av det enkleste å forholde seg til. Det kan være spennende at bildet står i kontrast til veggen, i stedet for å «blende inn». På den måten vil bildet «poppe» litt ekstra. Dersom veggen er rød, bør bildet ha en del grønt i seg. Dersom veggen er gul, bør bildet være litt lilla. Bruk fargehjulet som hjelp. 

Når det kommer til selve temaet i rommet, er det greit å tenke litt på hvilken type atmosfære du ønsker. Ønsker du en avslappet stemning med dempet belysning, kan et bilde i svart-hvitt med et rolig motiv være rett valg. Ønsker du derimot å gire folk litt opp, bør du velge et bilde med mye farger og liv. Tenk også på hvordan resten av rommet allerede ser ut. Er det et spesielt mønster som går igjen i putene og gardinene? Kanskje du finner et lekkert bilde med samme type motiv som kan passe rett inn? 

Finn riktig størrelse og format

Så er vi kommet til den mest praktiske delen: Hvilke mål skal bildet ha? Det kommer blant annet an på hvor bildet skal henge, og mengden plass du har på veggen – for ikke å snakke om hvor mye oppmerksomhet du vil at bildet skal få. Her får du en enkel oversikt.

Størrelse: Den beste måten å finne ut av dette på, er å finne frem målebåndet og ta noen mål av veggen din. Det er kanskje ikke den morsomste jobben, men det er den beste måten å forsikre seg om at du blir fornøyd. Våre rektangulære bilder kommer i seks forskjellige størrelser, og de runde i fem. Format: Skal bildet være liggende eller stående? Landskap eller portrett? Dersom bildet skal henge over sofaen er det vanlig med et liggende bilde, men dersom bildet skal plasseres over skjenken kan det godt stå. Det er enkelt å se om et bilde er stående eller liggende før du bestiller, da det kommer godt frem på eksempelbildene våre.

Uansett hva du kommer frem til, er vi sikre på at du finner det perfekte bildet for deg!

Interiørbilder, kreativt, personligbilde, Veggbilder

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Kontakt

+47 33 38 88 88
kundeservice@c-youhome.no
Org: 919 721 944

Følg oss

Ønsker du å motta vårt nyhetsbrev?