NORSKPRODUSERT Gratis frakt over 1500,-Vareprøve? Klikk her

Norskprodusert – Gratis frakt over 1500 kr!

Topp 10 veggbilder for høsten

Høsttid er innetid og en ypperlig anledning til å friske opp stueveggen. Kryp under et teppe i sofaen, med et splitter nytt bilde på veggen – og ta med deg fargene inn i årets gråeste, og koseligste årstid.  

Charlotte og Jonas loser deg gjennom noen av høstens kuleste veggbilder og gir deg tips til materialvalg og styling. 

 

ABSTRACT FACE

Abstract Face er et lekent og fargerikt motiv. Her ser vi det på lerret, et vevet materiale som gir en matt finish og som passer utmerket til malerier – særlig abstrakte motiver som dette.

TREE TOPS HØST

Tree Tops høst er et nydelig høstmotiv med lune farger som tilfører rommet dybde. Dette motivet gjør seg ypperlig enten om du skal tilføre farge i et ellers monotont rom, eller om du ønsker å plukke opp en farge som allerede er der. Dette bildet er i pleksiglass, en glansfull overflate som gjør at fargene popper ekstra og at man får frem mer dybde i motivet. Pleksiglass er et moderne alternativ som gjør seg ekstra godt med fargerike blikkfang som dette.

PAMPAS

Pampas er årets store trendblomst i vasen – og nå kan du også henge den på veggen! Her ser vi motivet på hvit aluminium, som gir en matt og delikat finish, perfekt for denne typen motiv. 

RUST

Rust er et tidløst motiv i nydelige høstfarger, her ser vi det i hvit aluminum, som med sin matte finish er med på å forsterke følelsen av ekte rust. Superfint i et ellers lyst rom!

BALLET DANCER

Ballet Dancer er med sine behagelige farger og vakre motiv et supert bildet til høstveggen. Dette motivet gjør seg også ypperlig i hvit aluminium, som er med på å gi bildet et behagelig uttrykk.

VATICAN FUNTAIN

Vatican Funtain er et rustikt motiv som er perfekt for deg som fascineres av det gamle og antikke. Lerret passer veldig fint med dette bildet, da det forsterker den rustikke følelsen og gir et lunt og behagelig uttrykk. 

TIME

Et iøyenfallende motiv i tidsriktige farger. Time er en av våre bestselgere om dagen, og vi skjønner godt hvorfor! Her ser vi det på lerret, som, i likhet med Vatican Funtain, er med på å forsterke den rustikke følelsen, samtidig som at motivet forblir behagelig. 

DEER HORNS

Et nydelig høstmotiv som lar deg ta en del av naturen med deg hjem. Perfekt for deg som er glad i natur og skog! Her ser vi motivet i hvit aluminum.

SJIRAFFEN OG LYSEKRONEN

Høstens store blikkfang! Sjiraffen og lysekronen er en utvilsom samtalestarter i ethvert rom det henger. Her er motivet i hvit aluminium, noe som er med på å forsterke bildets moderne uttrykk. 

STAIRCASE

Staircase er et stemningsfylt bilde hvor lyset spiller hovedrollen. Motivet er i behagelige høstfarger og gjør seg ekstra godt på lerret, som vist her. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Kontakt

+47 33 38 88 88
kundeservice@c-youhome.no
Org: 919 721 944

Følg oss

Ønsker du å motta vårt nyhetsbrev?