Gå tilbake til bloggen

Veggbilder i regnbuens farger

Sommerens trendfarger er, vel … farger! Det handler om å feire livet, nå som hverdagen har blitt mer normal igjen. Flere frisker opp sommergarderoben med plagg i alle regnbuens farger, og gjemmer bort det sorte, hvite, og grå. Farger gjør oss glad, og har en positiv effekt på psyken. Så hvorfor ikke friske opp stua også? Vi har mange veggbilder i sterke, flotte farger – det er bare å velge og vrake. Nå er det jo i tillegg pride, så hvorfor ikke feire det i samme slengen? Her er våre tips, i regnbuens rekkefølge!

  1. Rød – Flamingo
Interiør-Flamingo

Ønsker du å pryde rommet med noe rødt, kan vi anbefale denne søte flamingoen. Fargene er sommerlige og friske, og bildet passer også for naturelskeren som er glad i dyr. Rød er en romantisk, varm og elegant farge.

2. Oransje – Chic

Chic, Veggbilder, C-You Home

Dette bildet tar deg med på en eksotisk ferie til varmere strøk. Fargene i bildet er lune og behagelige, og gir virkelig den rette sommerfølelsen.

3. Farge struktur gul

Bildet for deg som synes gult er kult, og vil ha noe enkelt og elegant på veggen, som ikke stjeler for mye oppmerksomhet. Gul er en skikkelig gladfarge, som skaper god stemning.

4. Grønn – Ferns

Dette lekre bildet av bregner gir rommet et skikkelig popp av grønt, og går sammen med flere typer interiør-stiler. Grønn er kanskje den friskeste fargen av dem alle, fordi den minner om natur, planter og nytt liv.

5. Blå/Indigo – Verdens Ende

Nyt den vakre solnedgangen sett fra Verdens Ende på Tjøme i Tønsberg. Den blå himmelen blir enda finere med nyanser av rosa og oransje, og skaper en behagelig kveldsfølelse.

6. Fiolett – Purple Feather

Interiør-PurpleFeather
Om du er glad i sterke farger som får folk til å sperre opp øynene, er dette bildet for deg. Fiolett/lilla symboliserer visdom, mystikk, og forventning.

Vi elsker farger! Hva med deg?

C-You Home