Salgspunkter-ikon

Rask levering

Salgspunkter-ikon

Rimelig frakt

Salgspunkter-ikon

Produsert i norge

Salgspunkter-ikon

Sikker betaling

Usikker på hvilket materiale du skal velge?

Dette sier våre kunder om oss!

Veldig enkelt og greit å få laget bilder av egne foto. Flott resultatprodukt.

Veldig fornøyd!

Kjempe fornøyd med bildet. Det var helt likt bildet fra tlf, bare større. Så kan anbefales.

Helt nydelig😍

Foto var fantastisk flott 🥰

Etter all forventning.

Overrasket hvor stilig det ble. Børstet stål gir en veldig kul effekt på bildet.

Kvaliteten er bra, men noe stiv pris

Veldig fint, enkel å henge opp

Andre produkter du kanskje vil like

Se våre interiørbilder her.

Ditt foto på vegg

Vi ønsker at du skal kunne dekorere og uttrykke deg som du selv vil! Her vil du kunne lese mer om de forskjellige materialene vi tilbyr. Forskjellig materialer gir forskjellig uttrykk!

Tomme vegger kan fort bli veldig...

Ditt foto på vegg

Vi ønsker at du skal kunne dekorere og uttrykke deg som du selv vil! Her vil du kunne lese mer om de forskjellige materialene vi tilbyr. Forskjellig materialer gir forskjellig uttrykk!

Tomme vegger kan fort bli veldig kjedelig. Et bilde kan derfor være med på å sette litt farger i et ellers ensfarget og kjedelig rom. Hos C-you Home kan du enkelt laste opp dine bilder og fortelle din historie gjennom bilder.  Om du ønsker å dekorere veggen på et soverom, stuen – eller kanskje hele hjemmet? Vi hjelper deg på veien.

 

De fire materialene

Vi tilbyr fire forskjellige materialer i mange forskjellige størrelser. Finner du ikke størrelsen du ønsker er det bare å ta kontakt med oss så hjelper vi deg.

 

Foto på lerret

Lerret er et vevd tekstilmateriale som tilfører tekstur til bildene dine. Det etterlater seg et klassisk og elegant utseende. Lerret eksponerer bilder utrolig bra og passer derfor til de fleste type motiver. Rammen er 22 mm tykk og oppheng er inkludert i prisen.

 

Foto på aluminium

Aluminiumsplate er et populært alternativ. Materialet har et moderne uttrykk og etterlater seg en matt finish. Aluminium består av to tynne hvitlakkerte aluminiumsplater med en hard plastkjerne. Aluminium er et høykvalitetsprodukt som passer til alle motiver og gir bilder en skarp bildekvalitet.

 

Foto på børstet aluminium

Er et trendy alternativ med en industriell stil. Materialet består av to tynne plater av børstet aluminium med en hard plastkjerne. Den børstede overflaten gir de lyse partiene en metallisk effekt som tilfører glans og struktur til bilder. Børstet aluminium passer til de fleste motiver, men er spesielt kult på bilder i sort/hvit.

Tips: Pass på at bildene ikke er for mørke. Da blir effekten av det børstede metallet mindre synlig.

 

Foto på plexiglass

Plexiglass er et eksklusivt produkt som etterlater seg en glatt og reflekterende finish. Den glatte og blanke overflaten fremhever farger og detaljer i bildet og tilfører dybde. Plexiglass er derfor perfekt for bilder med mye farger og detaljer.

 

Norskproduserte produkter 

Visste du at alle våre produkter er norskproduserte? Alle våre produkter blir produsert i våre egne lokaler i Tønsberg. Høy kvalitet er viktig for oss!

Les mer