Salgspunkter-ikon

Rask levering, ca. 5 dager

Salgspunkter-ikon

Gratis frakt over 1000,-

Salgspunkter-ikon

Produsert i norge

Salgspunkter-ikon

Sikker betaling

Usikker på hvilket materiale du skal velge?

Andre produkter du kanskje vil like

Se våre interiørbilder her.

Ditt foto på vegg

Vi ønsker at du skal kunne dekorere og uttrykke deg slik du selv vil! Ulike materialer gir forskjellig uttrykk. Her kan du lære mer om de materialene vi tilbyr.

Lite er mer kjedelig enn tomme vegger. Et veggbilde bidrar derfor til å sette farge i et ellers ensfarget og monotont rom. C-You Home lar deg enkelt laste opp dine egne bilder, slik at du kan fortelle nettopp din historie gjennom bilder. Ønsker du å dekorere veggen i et soverom, en stue – eller kanskje hele hjemmet? Vi hjelper deg på veien.

De fire materialene

Vi tilbyr fire materialer, i en rekke størrelser. Finner du ikke bildestørrelsen du ønsker deg? Kontakt oss, så hjelper vi deg.

Klassisk og elegant: Foto på lerret

Lerret er et vevet tekstilmateriale som etterlater et klassisk og elegant utseende, samtidig som det tilfører tekstur til bildene. Lerret eksponerer bilder godt, og passer derfor til alle motiver. 

Rammet en 22 mm tykk og oppheng er inkludert i prisen. 

Matt og moderne: Foto på aluminium

Med matt finish og moderne uttrykk er bilde på aluminiumsplate et populært alternativ. Materialet er sammensatt av to tynne, hvitlakkerte aluminiumsplater med en hard plastkjerne. Aluminium er et høykvalitetsprodukt som gir skarp bildekvalitet og passer til alle motiver.

Trendy struktur: Foto på børstet aluminium

Børstet aluminium er et trendy alternativ som gir et industrielt uttrykk. Materialet er sammensatt av to tynne plater i børstet aluminium med en hard plastkjerne. Den børstede overflaten gir lyse partier med en metallisk effekt som tilfører glans og struktur til bildet. Børstet aluminium passer til de fleste motiver – men er dog spesielt tiltalende med bilder i sort/hvitt.

Tips: Tilse at bildene ikke er for mørke. Det gjør effekten av det børstede metallet mindre synlig.

Eksklusive farger: Foto på plexiglass

Plexiglass er et eksklusivt materiale som etterlater seg en blank finish og gir et luksuriøst uttrykk. Den blanke overflaten fremhever farger og detaljer noe som tilfører dybde til bildet. Materialet er derfor perfekt for de mer detaljerte og fargerike bildene.

Norskproduserte produkter 

Høy kvalitet er viktig for oss. Dette er grunnen til at vi produserer alle våre produkter i egne lokaler i Tønsberg. Slik får vi full kontroll på hele produksjonsprosessen og kan sikre at det bildet du får er av høyeste kvalitet!

read_more

Les mer