Salgspunkter-ikon

Rask levering, ca 5 dager

Salgspunkter-ikon

Gratis frakt over 1000,-

Salgspunkter-ikon

Produsert i norge

Salgspunkter-ikon

Sikker betaling

Usikker på hvilket materiale du skal velge?

Andre produkter du kanskje vil like

Se våre interiørbilder her.

Ditt foto på vegg

Vi ønsker at du skal kunne dekorere og uttrykke deg som du selv vil! Her vil du kunne lese mer om de forskjellige materialene vi tilbyr. Forskjellig materialer gir forskjellig uttrykk!

Tomme vegger kan fort bli veldig...

Ditt foto på vegg

Vi ønsker at du skal kunne dekorere og uttrykke deg som du selv vil! Her vil du kunne lese mer om de forskjellige materialene vi tilbyr. Forskjellig materialer gir forskjellig uttrykk!

Tomme vegger kan fort bli veldig kjedelig. Et bilde kan derfor være med på å sette litt farger i et ellers ensfarget og kjedelig rom. Hos C-you Home kan du enkelt laste opp dine bilder og fortelle din historie gjennom bilder.  Om du ønsker å dekorere veggen på et soverom, stuen – eller kanskje hele hjemmet? Vi hjelper deg på veien.

De fire materialene

Vi tilbyr fire forskjellige materialer, i en rekke størrelser. 

Finner du ikke den størrelsen du ønsker deg? Kontakt oss, så hjelper vi deg.

Foto på lerret

Lerret er et vevet tekstilmateriale som etterlater et klassisk og elegant utseende, samtidig som det tilfører tekstur til bildene. Lerret eksponerer bilder godt, og passer derfor til alle motiver. 

Rammet en 22 mm tykk og oppheng er inkludert i prisen. 

Foto på aluminium

Med sin matte finish og moderne uttrykk er aluminiumsplate et populært alternativ. Materialet består av to tynne, hvitlakkert aluminiumsplater med en hard plastkjerne. Aluminium er et høykvalitetsprodukt som gir en skarp bildekvalitet og passer til alle motiver.

Foto på børstet aluminium

Børstet aluminium er et trendy alternativ som gir et industrielt uttrykk. Materialet består av to tynne plater i børstet aluminium med en hard plastkjerne. Den børstede overflaten gir lyse partier en metallisk effekt, noe som tilfører glans og struktur til bildet. Børstet aluminium passer til de fleste motiver, men er spesielt kult med bilder i sort/hvitt. 

Tips: pass på at bildene ikke er for mørke, da blir effekten av det børstede metallet mindre synlig. 

Foto på plexiglass

Plexiglass er et ekslusivt materiale som etterlater seg en blank finish og gir et eksklusivt uttrykk. Den blanke overflaten fremhever farger og detaljer noe som tilfører dybde til bildet – plexiglass er derfor perfekt for de mer detaljerte og fargerike bildene. 

Norskproduserte produkter 

Visste du at alle våre produkter er norskproduserte? Alle våre produkter produseres i våre egne lokaler i Tønsberg – høy kvalitet er viktig for oss!

Les mer