VÅRFEST MED -25% PÅ VEI- OG PARKERINGSSKILT

Gjør trafikantene oppmerksomme! Nå også -10% på alle veggbilder! Gjør deg klar for våren! Norskprodusert – Gratis frakt over 1000 kr!

Våre materialer

HVILKET MATERIALE SKAL DU VELGE?

Det er ikke alltid like enkelt å velge materiale/overflate til veggbildet ditt. For å gjøre det enklere å finne ditt favorittuttrykk gir vi deg derfor her en enkel guide. Fortsatt usikker? Ring gjerne og få råd fra en av våre kundeveiledere på tlf. 333 88 888.

Glassoverflate (plexiglass)
Skaper mer dynamikk i bildene med å fremheve detaljer og farger. Overflaten fremstår tilsvarende glass. Skjult feste er inkludert. Bildetykkelse er 5 mm.
Lerret/Canvas
Er laget av vevd tekstil. Dette tilfører tekstur og et mer klassisk og kunstnerisk preg på bildene. Alle lerretsbilder kommer ferdig oppspent på ramme og med veggfeste.
Børstet (aluminium)
Skaper en flott, skinnende, metallisk effekt i lyse deler av bildet. Gir kontrast og tekstur til motivet. Skjult feste er inkludert. Tykkelse på bildet er 3 mm.
Matt (aluminium)
Gir en ren og fin stil som passer bra både til farger og til svart/hvitt-motiver. Skjult feste er inkludert. Tykkelse på bildet er 3 mm.

Kontakt

+47 33 38 88 88
kundeservice@c-youhome.no
Org: 919 721 944

Følg oss

Ønsker du å motta vårt nyhetsbrev?