Norskprodusert – Gratis frakt over 1000 kr!

Om oss

C-You Home ble etablert på omfattende erfaring med skreddersydde produkter til bedriftsmarkedet, som vi har betjent i over 30 år. Med stor etterspørsel etter de samme produktene fra privatmarkedet, øynet vi gode muligheter til å etablere en plattform som enkelt muliggjorde bestilling av personlige produkter hjem. I dag har vi et bredt sortiment å tilby til deg som ønsker å sette preg på hjemmet ditt, med veggbilder, husnummer, skilt og navnelapper.

Kvalitetsprodukter som inspirerer

For oss er kvalitet av stor betydning. Det oppnår vi ved å produsere alle produktene på vår egen fabrikk i Tønsberg, hvor et team av dyktige ansatte kontrollerer alle bestillinger før levering. Vi ønsker å inspirere slik at du og din kreativitet enkelt kan lage deres egne produkter. Vil du tilpasse et av våre design til ditt behov er det bare å gi beskjed – våre designere hjelper deg gjerne.

Kvalitet, kreativitet og skreddersydde produkter er kjerneelementene i vår bedrift. For å besvare dine spørsmål og hjelpe deg til å finne akkurat det du er på jakt etter, står vår kundeservice parat til å bistå deg på e-post, chat eller telefon.

Tlf: 33 38 88 88
E-post: kundeservice@c-youhome.no

Kontakt

+47 33 38 88 88
kundeservice@c-youhome.no
Org: 919 721 944

Følg oss

Ønsker du å motta vårt nyhetsbrev?