VÅRFEST MED -25% PÅ VEI- OG PARKERINGSSKILT

Gjør trafikantene oppmerksomme! Nå også -10% på alle veggbilder! Gjør deg klar for våren! Norskprodusert – Gratis frakt over 1000 kr!

Gjør verandaen klar for tidenes grillfest

Sommeren er på vei, og mange gleder seg til å kose seg ute i sola med venner og familie. Kanskje er du snart i gang med å forberede verandaen til tidenes grillfest? Vi har noen tips som vil gjøre sommerkveldene ekstra interessante.

Veggbilder utendørs 

Du har sannsynligvis noen veggbilder hengende inne, men visste du at mange bilder også kan henges ute? De siste årene har det blitt mer og mer vanlig å dekorere verandaveggen med bilder i flotte farger og spennende motiver. Er ikke det litt kult? Hos oss kan du til og med laste opp ditt eget bilde, så gjør vi det om til et lekkert veggbilde! Finn frem dine vakreste sommermotiver, og pynt opp verandaen. Dersom du ikke er glad i å ta bilder selv, har vi mange alternativer i vår nettbutikk. I natur-kategorien finner du motiver som “Løvøya Sunset” og “Sommernatt på Husfjellet”, som gir skikkelig sommerstemning. I tillegg kan du finne mange spennende motiver i vår portrett-kategori! Sjekk for eksempel ut “Woman In Boat” og “Woman In Turban”.

Vedlikehold av bildene

«Men hva med værslitasje?», tenker du kanskje. Vi selger veggbilder i materialer som tåler både vær og vind. Du kan velge mellom matt aluminium, børstet aluminium, og plexiglass. Vi anbefaler riktig nok at de tas inn om vinteren, grunnet frost.

Skal du ha venner over på grilling, og føler for å imponere litt ekstra? Gjør uteplassen ekstra koselig med et stilfullt veggbilde!

grillfest, sommer, sommerbilder, utebilder, Veggbilder, verandabilder

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Kontakt

+47 33 38 88 88
kundeservice@c-youhome.no
Org: 919 721 944

Følg oss

Ønsker du å motta vårt nyhetsbrev?