VÅRFEST MED -25% PÅ VEI- OG PARKERINGSSKILT

Gjør trafikantene oppmerksomme! Nå også -10% på alle veggbilder! Gjør deg klar for våren! Norskprodusert – Gratis frakt over 1000 kr!

Utforsk vinterens fargepalett med en sprek fototapet

Fra varmt til kaldt, og varmt igjen..?

Om vinteren blir de varme fargene fra høsten erstattet med kaldere nyanser. Tenk snø, gråblå himmel og nakne trær. Det blir tidlig mørkt, og temperaturen synker betraktelig. Kaldt vær = Kalde farger. Eller? Dersom man tar en titt inne hos folk, vil man legge merke til at mange pynter med varme farger også. Et eksempel er rødt, som er den klassiske julefargen. Vinteren har mye å by på. Har du vurdert å pynte opp hjemmet i vinterens fargepalett med en sprek fototapet? I så fall kan vi hjelpe deg!

Vinterfjell, Natur, C-You Home
Vinterfjell er en av våre fineste tapeter. Den har de klassiske vinternyansene, men er likevel fin hele året. For la oss være realistiske: Svært få ønsker å skifte tapeten hjemme flere ganger i året.

Fargene og deres symbolikk

De klassiske vinterfargene er for mange grått, hvitt, blått og lilla i adventstiden. Det høres kanskje litt stusselig ut, men det trenger slett ikke være det. Hvitt symboliserer renhet og fred. Blått står for trofasthet, stabilitet og intuisjon. Lilla forbindes med kreativitet, åndelighet og forventning. Hvem vil vel ikke ha disse tingene inn i hjemmet? Dessuten, hva er vel en regel uten unntak?  
Prinsesse på hest er et eksempel på en fototapet som følger vinterens fargepalett, og samtidig skaper spenning og eventyr til barnerommet.

Tre ut av komfortsonen

2022 har for mange vært et år med eksperimentering. Siden pandemien slo til i 2020, har man lett etter nye løsninger for å holde seg underholdt. Folk utforsker nye stiler og kombinasjoner, og vi er her for det. Ikke vær redd for å tre ut av komfortsonen, kanskje du ender opp med å skape noe helt fantastisk?

The door, Arkitektur, C-You Home
Frost byr på blader i mange vakre, men subtile farger. Bladene er dekket i vinterens frost, og du ser godt detaljene i hvert blad.

Vinteren trenger ikke bare være grå og trist, om du åpner øynene for alt det fine den har å by på. Ikke vær redd for å benytte varme farger heller, selv om eksemplene her er kalde.

Hilsen oss i C-You Home

fototapet, vinter, vinterfarger, vinterpalett

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Kontakt

+47 33 38 88 88
kundeservice@c-youhome.no
Org: 919 721 944

Følg oss

Ønsker du å motta vårt nyhetsbrev?