NORSKPRODUSERT Gratis frakt over 1500,-Vareprøve? Klikk her

Norskprodusert – Gratis frakt over 1500 kr!

Utfrest husnummer

Endelig begynner inngangspartiet å ligne planen jeg har tegnet opp, og selvom det gjenstår noen detaljer tror jeg at jeg sier meg ferdig med bygging for i år.. Med mindre sommeren på mirakuløst vis returnerer i august da, man vet jo aldri☀️

Jeg har kikket på husnummer i over et år, men liksom ikke klart å lande på hvilken vi ville ha. Så da c-you home spurte om et samarbeid, og jeg oppdaget at de hadde et godt utvalg var svaret enkelt! Noen tenker kanskje at «et husnummer ikke er så viktig», men jeg syns at det er ekstra pent når skilt, eller utfrest husnummer som vi har valgt, står i stil til huset?.

UTFØRELSER

Hos C-you Home kan du velge mellom hele 10 ulike fonter, slik at du finner akkurat den stilen som passer til ditt hjem, i tillegg finnes de i både 18cm, 35cm, 50cm og 100cm. Jeg valgte fonten «Saira» og størrelse 50cm, som jeg syns passet godt til vårt hus. Du kan velge mellom sølvfarget aluminium og sort eller hvit PVC. Ønsker du annen farge på husnummeret kan du kjøpe hvit PVC og spraylakkere i valgfri farge med bengalack, dermed kan du enkelt få spenstige farger på ditt husnummer dersom du ønsker det!

MONTERING

Medfølgende husnummer/bokstav får du både skruer, mal og fremgangsmåte. Malen inkluderer hele husnummeret ditt, og merker for hvor du skal skru i veggen. Så etter at du har skrudd i avstandsskruene, teiper du bare opp malen, sjekker st den er i vater og skrur gjennom merkene på malen og inn i husveggen.
Jeg dobbeltsjekket at tallene passet fint inn i hullene jeg borret, før jeg påførte litt fuge/lim på skruene. Her blåser det kronisk 360 dager i året, så her må alt festes?

Se gjerne video av hele prosessen på min Instagram, i dette innlegget.
Skrevet av Benedicte ♡

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Kontakt

+47 33 38 88 88
kundeservice@c-youhome.no
Org: 919 721 944

Følg oss

Ønsker du å motta vårt nyhetsbrev?